fredag, mars 23, 2007

Parfyme vs. Kondom Fantasy

Toaletter er egentlig veldig undervurderte..

Det er mange antropologer (? Eller kanskje historikere, psykologer? Det var flere av dem i alle fall.) som mener at toalettet er nøkkelen til vår sivilisasjon. Uten ordentelig håndtering av menneskelige avfallsprodukter bryter det fort ut sykdommer og epidemier. Turvante vet godt at det første man gjør når man slår leir er å designere et sted hvor man gjør fra seg.

Men men, nok om det. En annen spennende ting med toaletter er hva man kan finne der inne.

...

..

.

Sånn, da har du vel tenkt gjennom ''hva i all verden er det han vil frem til nå?!'' :)

Jeg har liten erfaring med kvinnetoaletter, men på det lille gutterommet finner man ofte slike automater. I går var vi på Dicken's, og da begynte jeg å tenke på dette. Det er utrolig hvor kjedelige toalettene i Norge er! Er du ''mann'' kan du kjøpe 'Kondom', 'Kondom', eller 'Kondom Fantasy' (valgrekkefølgen var egentlig andreledes).

Dette var ikke stor utvalg, var det nå vel? Det ble spekulert rundt bordet, og man trodde at på jenterommet kunne man få kjøpt kondom, tampong, og parfyme. I god 'hvem er best' og 'battle of the sexes'- ånd satte man da opp utvalget mot hverandre. Kondom slår ut kondom, naturligvis. Jeg vil også si at kondom og tampong er likeverdige. Da gjenstår da spørsmålet: hva er best av parfyme og 'Kondom Fantasy'?

Som 'mann' får du ikke noe informasjon om hva 'KF' egentlig er, og man kan da spørre seg om det er noe alle 'menn' skal vite. I så fall er jeg gutt. Kvinnetoalettet inneholdt visstnok mer informasjon, og man kunne opplyse om at fantasidelen refererer til smak og farge. Da blir spørsmålet kanskje litt lettere å ta stilling til?

Men det hele ble irrelevant da man også fant ut at det faktisk ikke var parfyme å få tak i inne hos jentene :(

Som sluttkommentar vil jeg nevne at i løpet av irlandsbesøket for ikke så lenge siden kom man borti tyggbare tannbørster (flyplassen), kondomer, tyggis, og vibrator (''godt for begge'' :)! Alt inne på 'Herrer'.

1 kommentar:

Anonym sa...

hvis du nå lurer på hva som var på automaten i stedet for parfyme kan jeg avsløre at det var noe så veldig utrolig spennende, kreativt, tankevekkende, fantastisk, sjeldent, estetisk tilfredstillende, banebrytende funksjonelt og ekstremt deeeilig som


en

t

a n
nb
ø r

s
t
e

(hey- prøver bare å skape maks spenning for å berike andres kjedelige liv litt jeg nå altså)